torsdag 12 maj 2011

Mycket som händer


Igår var en sån där dag då allting händer på en gång. Först skulle livdjursbilen komma mellan kl 9-11, Ipzie skulle ju göras iordning inför sin resa till Östersund, sen skulle en av dom sålda tikvalparna komma hit vid 12-tiden för att bli inackorderad här i en vecka för hennes matte o husse skulle resa bort.

Det började med att djurbilen ringde o sa att den var försenad och skulle komma vid 11-tiden istället, så jag satte fart att städa i köket där det var jordtrampat golv, lade sen på en ren matta och det var så härligt med ett rent köksgolv!

Hade en tandläkartid kl 12.30 som jag ringde återbud till för jag insåg att jag inte skulle hinna med den.

Ja sen kom djurbilen och vi lastade på djuren som skulle med och gick sen in för att släppa ut hundarna ett tag innan inackorderingen skulle komma.


 Alice vårat matvrak hade lyckats få tag i fikabrödet och på den rena mattan i köket fanns det fullt med sockerkakssmulor och dessutom hade hon bajsat också och trampat i det, så medans jag mockade undan allt så hörde jag bilen komma med inackorderingen!

Tjocka Alice!

Tur att det var fint väder så vi kunde sitta ute på altanen och prata och slippa bajslukten inifrån!

Sen var det ju så att Ipzie skulle flytta till Östersund och skulle ju åka med sonen Gustav till Norrköping där han skulle möta upp dottern Frida på hennes jobb och sedan skulle dom bila upp till Surahammar, dom har en stuga som Gustav skulle hjälpa till med nån utbyggnad av, och där hämtar dom Ipzie idag.


Tåget gick kl 14 som dom skulle åka med, så sista fixet med klor och tassar fick jag göra medans jag fikade med inackorderingens matte o husse!
Gustavs bror "Victor" fick skjutsa dom till tåget!

Puh!! 

Sen när alla åkt blev det att sätta fart igen, städa köket, mata hundar mm. Kl 15 kommer mannen hem, på med potatisen! 
Efter att vi ätit dyker en släkting upp som bor i Stockholm men bor i Västervik på sommaren och har dagen innan kommit till stan, fram med fika igen! Men jätteskoj att träffa Gunni igen, blir ju bara på sommarhalvåret vi ses.

Kl 19 kommer en kille som skulle hjälpa Peter med bilen, så hans tjej och jag umgicks några timmar tillsammans med valparna, dom har en valp från oss också, jätteskoj när dom kommer och hälsar på, fast jag var kanske inte så pigg som jag brukar kunna vara!
Ja när kvällen kom var jag rätt slut!

Senare så ringde en som var intresserad av lilla Inez, så hon flyttar troligtvis nästa vecka, så nu har jag inga valpar kvar! Känns faktiskt lite tomt men samtidigt rätt skönt att få ägna sig åt annat i sommar och att kunna åka iväg ibland några dagar.

Ha en bra dag alla mina vänner!

1 kommentar:

Näckrosdammens kennel,Petra Qvant sa...

Vad skoj att läsa i bloggen, var så länge sen jag såg något nytt här. Vi ses snart, kram