måndag 15 november 2010

ValparSå här gör Gunvald jämt när han ska ner från soffan eller nåt annat han ligger på, han liksom "rinner" ner

med benen rakt ut! Ha haJag har varit och trimmat Tyra och Gunvalds valp Goliat som numera heter Edward. Han var ett riktigt pälsmonster, sååå lik sin pappa i både päls och utseende och även till sättet!


Gunvald till höger, se så lika dom är!

Trimmat huvud.

Otrimmat pälsmonster!
Stig-Helmer look!Här en bild på några av Ainas och Gunvalds valpar 5 månader gamla.

Näckrosdammen's Pablo Picasso.
Har också en bild på en av "Gunvald" och "Wilmas" (Liljeblomman's Carrie) valp "Elvis" (Liljeblomman's Freddie) från utställningen i Mjölby i helgen. Han är så himla fin tycker jag! Det är Madeleine Andersson som fotat honom.


Så en bild på tjocka Tyra som idag är på dygn 55.


Hos oss skiner faktiskt solen idag, och det blåser en hel del, men det är bra för då torkar det upp bättre ute ju!Igår var vi och firade min underbara pappa på fars dag, han är den absolut bästa pappan som finns. Han har alltid funnits till hands när det varit något man behöver hjälp med och det har varit ganska mycket genom åren. Han har ju 4 döttrar som gått igenom både skilsmässor och annat elände och där har han alltid stått som stöd åt alla sina döttrar genom åren. Jag hoppas vi får ha våran älskade pappa kvar i många år till.
En eloge också till mamma som genom åren haft många lägenheter och hus att städa både efter flytt och vid önskan av oss systrar.

Tänk att mamma o pappa har 20 st barnbarn på endast 4 döttrar!
Inga kommentarer: