måndag 16 juni 2008

Gränna


I helgen har vi varit i Gränna, Jag, Yandri, Yvonne, Josefin, Tanja, Cicci och Ubbe. Cicci & Ubbe och Tanja hade med sig sina barn, Tobias och Kajsa som absolut inte märktes av alls, dom var så snälla och nöjda så.

Pondus är jättehärlig att ha med sig, det verkar som om han tycker det är roligt att vara med på utställningar för han är så lycklig hela tiden och viftar på hela rumpan. Så fort utställningskopplet kommer på så vet han vad som gäller verkar det som.

Jill visade Pondus åt mig på lördagen, men se så stolt han ser ut!
2:placering på lördagen.
4:e placering med HP på söndagen.



Hugo däremot verkar inte tycka att det är hans grej att bli beskådad av massa hundar och människor. Han har liksom ingen fart i sig utan verkar tycka det är hur jobbigt som helst att springa runt i ringen, för när han är färdig så vill han in i buren för att sedan sova resten av utställningen.

Oj oj va trist tycker Hugo!
Han blev oplacerad båda dagarna men med fin kritik. Vi älskar våran Hugo för det.
Ska nog låta honom vara ett tag, för han kanske behöver växa till sig i sitt självförtroende först.


På Söndagen så var pappa "Joker" (Love Cox´s First Choice) säkert väldigt stolt över sina avkommor för alla fick HP. Grattis Madde!

Kritiken finns att läsa på varje hunds sida.

Vi har haft problem med vårat bredband så uppdateringarna har inte blivit av så ofta.

Nu har jag anmält Tilda till utställning i Finspång den 12 juli. Det var ett år sedan hon var med så det ska bli kul. Sen ska vi till Norrköping och Nyköping den 16-17 augusti.

Inga kommentarer: