söndag 20 december 2009

Vinter och snööööö

Jaha så var det snart slut på december också! Har inte haft så mycket att skriva om, eller rättare sagt har inte haft energin att göra det!


I morse när vi vaknade så var det såååå mycket snö ute så hundarna kunde knappt gå utan att drunkna i snön. Satte på mig stövlarna och gick med ut för att fota och filma lite, dom hade hur roligt som helst.


Aina hon är en sån jätterolig tjej, älskar både snö och vatten där hon far fram som en hare. Ja alla hundarn älskar snön! Kolla slutet på filmen när Gunvald kissar ha ha ha, ingen ide att lyfta på benet i all denna snö inte......



Jag har varit dålig på att ta hand om fallfrukten i höstas så det ligger många äpplen kvar under snön, och dom vill hundarna åt nu. Gibson plockar dom som finns kvar på träden som ni kan se!!



Vi har ju haft min dotters hund Gibson här sen i somras, eftersom det inte fungerade så bra hemma hos dom när lilla Esther föddes för snart 1 år sedan.



Gibson är en jättesnäll och go hund, men han tar sån plats, han kan inte inse att han är stor. När Esther ligger i sängen eller på golvet så tar han ingen hänsyn alls till henne, han springer rakt på och lägger sig på henne i sängen bla. Så han har fått vara här hos oss, men nu har han fått ett nytt hem och ska flytta dit efter jul. Det är på en hästgård, där han kan springa lös som han har fått göra här, och det kommer att bli jättebra för honom.





Hugo snögubbe







Delaney snögumma








Jag fick ett samtal igår från Karin som äger Daffy, tiken som Hugo parade för 1 år sedan, hon har 3 st som vill ha valpar från den kombinationen igen. Så vi bestämde för att göra om den, ska bli spännande att se vad det blir för färger denna gång.



Sen har jag och Maria som äger Eros, tidigare pratat om att det skulle vara intressant att göra en parning mellan Tyra och Eros.
Så nu har vi bestämt oss för att försöka med det. Tyra har ju gått tom flera gånger nu, men vi ska satsa på att Maria kommer hem till oss och att eventuellt lämna kvar Eros här så kanske det blir parning på en bättre dag än förut.







Så nu händer det ganska mycket framöver! Julen ska vi fira hos dottern Elin och hennes familj i år eftersom dom har lilla Esther. Känns ganska skönt faktiskt att för en gångs skull efter alla år med julmat och allt, få åka bort och äta och träffa alla barnen där istället och sedan kunna åka hem och ta det lugnt, vi är ju inga ungdomar längre, så vi lämnar över julen till dom nu.




Avslutar med ett foto på mitt älskade barnbarn Esther som är så himla go.

God Jul alla mina vänner




Inga kommentarer: