måndag 13 oktober 2008

Cockerträffen

I helgen hade jag bjudit in vänner och valpköpare till oss. Vi var 6 st tjejer, Petra från Hässleholm, som hade med sig Hugos och Ainas mamma Lady och syster Chanell,

Bodil kom med sin dotter Sandra, som hade med sig sina 3 tikar Penny, Wilma och Fanny, och 2 valpar som var 3 månader.Sen var det Tanja med Ebba och Cicci med Bernhard, så totalt var det 14 st helt underbara cockrar som bodde tillsammans hela helgen. Det gick hur bra som helst.


Vi både åt och drack gott. Fredagen blev en mysig tjejkväll med mycket prat och skratt.

På lördagen efter att vi ätit smörgåstårta till lunch så lade jag och Petra varsit blodspår till Ebba, Fanny och Bernhard.

Cicci och Tanja lade varsit spår till Tilda och Lady, och det var så skönt att vandra i skogen och småprata med varandra och vädret var helt perfekt.


Lördagskvällen hade vi bokat bord på restaurang klockan 20.00, vi var så taggade inför att komma ut och äta gott och kanske ta en svängom. Men när vi hade ätit våran mat så gick luften ur oss, vi var hemma klockan 23 tror jag. Tanja somnade först av alla!


På söndagen när vi ätit frukost så började Tanja och Ebba med sitt spår. Petra, jag och Cicci gick med, för det är så roligt att se hur olika hundarna (eller matte) spårar. Tanja hade större problem att hålla reda på linan som bara trasslade sig, än vad Ebba hade att följa sitt spår.

När Tilda skulle gå sitt spår så visade det sig att vi hade lyckats korsa två spår så Tilda hade två olika spår att följa, men med lite hjälp så kom hon in på sitt spår och hittade sin klöv, men jag var helt slut eftersom jag ju fick springa så mycket kors och tvärs hela tiden. Vi hade inte satt upp några snitslar så det var bara att lita på hunden.

Sen var det bara Lady och Bernhard kvar och dom hittade också sin klöv utan problem.När vi sedan kom hem igen så var vi både törstiga och svettiga.

Petra och Bodil åkte vid 13,30 eftersom Petras tåg gick 15,30. Vi som var kvar beställde hem Pizza och det smakade jättegott efter en hel dag i skogen. Jag tycker att det var så roligt att så många hundar kunde både äta och sova tillsammans utan ett endaste gruff, och att alla kunde komma.

Tack Cicci för dom fina broderade handdukarna vi fick,


och tack alla tjejer för en helt underbar helg!
Vi ses i Mjölby den 25:e oktober på Hugos och Ainas 1-års dag.

Inga kommentarer: